8/7
休肝日
8/8
町田・小田急百貨店の、新宿つな八で夕食。
新鮮なお刺身と揚げたての天ぷらを楽しみました。
きちんとした天ぷら屋さんのカウンターで、職人さんが揚げた天ぷらをいただくのは久しぶり。
つな八は、社長さんがソムリエの資格を持つだけあって、ワインのセレクトも秀逸。
リュベロン白、スペイン・アンダルシア白、オーストリア白、リュベロン赤をそれぞれキャラフでいただきました。
どのワインも和食によく合うピュアで自然な味わいで、とっても美味しかったです。
今日もまた、ワインと美食もつパワーを存分にいただきました。
ああ、美味しかったあー!
Aug. 7
No Wine Day
Aug. 8
I went to Machida and had a fine tempura dinner at Shinjuku Tsunahachi in Odakyu Department Store.
It was the first time I had had fine sashimi and tempura at the bar counter cooked by a Tempura Master recently.
All of the tempura dishes were outstandingly delicious!
The wine list was very good.
I tasted a carafe of Luberon White, Spain White, Austria White and Luberon Red.
All of the wines were very nice, very good for tempura.
It was a great dinner.
Thank you very much!