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一年の後半がスタートしました。
本日は延び延びに延期となっていた、新会社の株式会社内藤プランニング設立のお祝いの会にお招きいただきました。
会場は都内某所の隠れ家的のフランス料理店。
ゆったりとした広いお店ですが、一日一組のみの営業だそうです。
お料理はクラシックな本格フランス料理。
クラシックといっても、実に斬新なアイデアと驚きの食材使いに目を見張ります。
いきなりサマートリュフのお山。
ホタテのお刺身といただきます。
舌平目。正統派ブールブラン・ソース。
なんだこのてんこ盛りのウニは?!
黒毛和牛フィレのステーキはエレガントの極み。
ワインも寄りすぐりの珍しいボトルばかり。
日本未入荷のNAPAワイン、HEWITT Double Plus 2016 は、間違いなく今まで飲んできたカリフォルニアワインの中で一番素晴らしいワインでした。
洗練の極み、まさに絶品!
最後はディケム1991年!!!!!
今日は素晴らしいお祝いの会を開いていただき感激の極みです。
さあ、いまから、ここから、頑張るぞー!
Jul. 1
I was invited to a gorgeous wine dinner party for celebrating my company establishment.
The party held at some secret fine French restaurant in Tokyo.
They serve only one group guest per a night.
The all dishes are authentic style French cuisine.
I was amazed at all gorgeous dishes.
All of the wine were also outstanding!
Especially, Hewitt Napa Cabernet Sauvignon Double Plus 2016 was far outstanding.
It was my best California Wine I have tasted ever.
Finally, Chateau d’Yquem 1991 appeared!!
It was a truly tremendous dinner party.
It has become a super memorial day for me.
Thank so much for the invitation today!