3/9
休肝日
3/10
川崎駅の近くに昨年12月にオープンしたお洒落な焼肉レストラン「檸檬」さんに伺いました。
オーナーの山崎さんは、元銀座スカイの総支配人で、その時からリラックスオリジナルワインで大変お世話になっています。
満を持しての独立開業。
引き続きワインリストのほとんどが、リラックスオリジナルワインです。
ありがたいです、うれしいです。
新型ウィルス騒動にも負けずに、元気に営業中。
焼き肉がメインですが、その他のメニューも充実。
ワインによく合うお料理がいっぱい。
カルパッチョの魚は、三崎漁港から直接買い付けているそうです。
ウチのワインは、美味しいです。
キザンワインもありました。
キザンの赤は焼き肉にドンピシャでした。
お肉美味しい、でらうま!
メニューには締めのパフェもあります。これまた素晴らしい!
北海道出身の山崎さんならではです。
山崎さん、今日はご馳走さまでした。
今後とも、どうぞよろしくお願いいたします!
Mar. 9
No Wine Day
Mar. 10
I went to Kawasaki and had a private dinner at Lemon, a stylish Yakiniku restaurant.
Mr. Yamazaki, the owner of the restaurant, was the general manager of Ginza Sky, which is a fine Italian restaurant.
He sold a lot of Relax original wines there.
He opened his own restaurant last December.
There were many Relax original wines on the wine list here.
I am very happy!
The restaurant serves many fine dishes.
They are very good for wine.
Yakiniku was tremendously delicious!
I enjoyed the dinner very, very much!
Thank you very much, Yamazaki-san!!