志賀高原で今シーズンの初滑り

1/8

休肝日

 

 

 

1/9

今シーズンの初滑りで、志賀高原にやってきました。

 

 

雪不足が心配でしたが、まずまずのコンディション。

 

 

初スキーを楽しみました。

 

 

夕食は、ちょっぴり贅沢に宿泊先ホテルのメインダイニング。

 

 

ゲレンデの景色を見ながら、標高1500メートルでいただくフレンチはまた格別。

 

 

 

 

 

 

ワインリストに唯一あった長野県産ワインの白と赤を選びました。

たかやなぎワインは、年々クオリティーがあがっていますね。

 

 

 

チーズの代わりにオーダーした野沢菜漬けが、長野産メルローによく合いました。

 

 

食後はメインバーでギムレット。

 

 

ああ、幸せ。

 

 

 

Jan. 8

No Wine Day

 

 

 

Jan. 9

I went the first ski trip to Nagano.

 

I had concerned about the short snow but fortunately there were enough snow on the slope.

 

I enjoyed skiing very much.

 

 

At the dinner, I had nice French dishes at the main dinning of the hotel tonight.

 

I chose Nagano white wine and red wine.

They were also very good.

 

After dinner, I move to the main bar and tasted a nice cocktail.

 

It was a so nice day and night.