早いもので今年も

1/2

早いもので今年も残すところあと365日になりました。

ついこの間、お正月が来たと思ったばかりでしたが。。。

 

今年の目標は「変化に対応すること」にします。

 

 

 

さて今日は、料理研究家の友人宅で新年ワイン会。

 

 

プロの作るおせち料理は、やはり違います。

 

 

 

ワインはみんなでお持ち寄り。

 

 

年々、自然派っぽいワインが多くなる傾向はどこも同じですね。

 

 

私の持参した泥水みたいなペティアンも好評でした。

 

 

オーソドックスな熟成した高級ワインも、やっぱり美味しい。

 

 

 

すっかりごちそうさまでした。

 

 

 

皆さん、今年もよろしくお願いします。

 

 

 

 

Jan. 2

We have only 365 days left in this year.

 

 

I joined in a new year wine party organized by my friend, who is a cooking teacher, at her house.

 

 

The professional cook was different.

 

 

Every dish was so delicious.

 

 

Everybody brought their recommended bottles.

All of them were very good.

 

Some of great wines were outstanding!

 

 

It was a very nice party.

Thank you very much!