草むしり&葉山でシャンパーニュ

6/25

今日はお休み。

午前中3時間かけて庭の草むしりをしました。

スギナは抜いても抜いても、またすぐに生えてきます。

 

 

朝抜いて、夕方にはまた生えてきます。

3日もたてば元通り。

1週間で草ぼうぼう。

もう嫌!

 

 

それでも頑張ったので、何か自分にご褒美をしたく、天気も良いので思い立って葉山に出かけました。

 

 

学生時代から通うマイフェーヴァリットなレストラン、ラマーレで遅い昼食&早めの夕食。

 

 

15時から17時までは、ハッピーアワーでボトルワインが千円引きになります。

 

 

キンキンに冷えたオーストリアのリースリングを、ぼんやり海を見ながら新鮮なシーフードと頂きます。

 

 

 

 

人生、苦あれば、楽あり。

 

 

 

これ最高に幸せです。

 

 

さらには、良く冷えたシャンパーニュ。

やっぱりシャンパンはうめー。

 

 

今日はそんな充実した休日になりました。

ありがとうございます!

 

 

 

 

Jun. 25

It was a day-off today.

I weeded my garden in the morning for three hours.

It was a very hard job.

 

 

After the job, I wanted to treat myself.

Then I went to Hayama and had a late lunch and early dinner at La Maree, my favorite seaside restaurant.

 

 

I tasted a very chilled bottle of Austria Riesling with fresh seafood.

 

They were tremendously nice.

 

Then I tried to taste a bottle of Champagne.

 

It was outstandingly nice.

So tasty!

 

 

I became very happy.

It was a great holiday today.

 

Thank you very much!