2/22
北海道2日目。
午前中、ゲレンデでは強風に難儀をしましたが、午後からは快晴。
北海道にしては雪が重めでしたが、スキーは快調。
ちょっと飛ばしすぎ。
怪我したらどうすんの?
このスキー場、スピードが出すぎるレイアウトですね。
夜は再びお寿司にしました。
今日は、親方の前のカウンターの特等席を確保できました。
スキー場のお寿司屋さんとは思えぬ最高の握り。
山奥とばかり思っていましたが、実は小樽港から車で40分たらずの絶好のロケーションでした。
お店のワインリストに北海道のワインはこれしかないので、今夜もワインはサッポロ・グラポレールの余市ケルナーと余市ツヴァイゲルトレーベ。
これしかないけど、お寿司には最高のカップリングでした。
幸せの極致、ああ贅沢。
皆さん、申し訳ありません。
Feb. 22
It was the second day in Kiroro Snow Resort Hokkaido.
It was difficult to ski in the morning because of the very strong wind.
However, it became the very fine weather afternoon.
I enjoyed skiing very much.
I chose a sushi dinner tonight, too.
I could get a best counter table at the front of the sushi master.
I was amazed at the super fine sushi there.
So tasty!
Even though here is on the mountain, it takes only 40 minutes from the sea.
I chose the local wines as same as yesterday.
They offer only these two bottles as the local wine.
The local wines are very good for sushi.
It was a very wonderful day and night today.
Thank you so much!