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改めまして、皆さん、あけましておめでとうございます。
19年目に入ったペログビワイン日記に、今年もお付き合いいただきありがとうございます。
ちなみに2001年1月12日にスタートした第一回の日記はこちらから。
まだ写真がなかったんですね。
さて、今年もdaimajoさまのお節料理で新年がスタート。
新年最初のワインは安心院のスパークリングワイン赤。
小公子とシャルドネのブレンドです。
ほのかな甘みと豊かな酸味が、おせち料理によく合いました。
恒例の長谷寺へ初詣。
毎年変わらぬ光景ですが、今年は穏やかな元旦ですね。
江ノ電の線路の脇のお洒落なカフェで早い夕食。
お店のおすすめのシチリアのヴェルメンティーノをいただきました。
すっきりきれいな味わい。うん、これ美味しい。
しめは、小町通りの横道に佇むワインバー“binot” 。
4年連続で元旦の訪問。
おっと、今年はフーリエがグラスで飲めるの?
ここで会ったが百年目。
フーリエ、やっぱ美味しかった。
皆さん、今年もどうぞよろしくお願いいたします。
Jan. 1
A Happy New Year!
I couldn’t see the first sunshine of the year from the window at my home because of the dense cloud.
Daimajo-sama cooked “Osechi”, which is a traditional New Year’s dishes, as well.
Then I visited to Hase Temple in Kamakura.
It’s my annual event in every New Year.
It was so fine day today.
Then I moved to Kamakura City.
I found some nice cafe restaurant and had early dinner.
I tasted a bottle of Sicily white wine.
Then I went to Binot, a nice wine bar near Kamakura Station.
I was surprised at seeing “By the glass wine list” today.
There was Domaine Fourrier Gevrey-Chambertin 2016.
It was very tasty!
It was so nice the first day in New Year.
Thank you very much!