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昔の仲間と忘年会。
某所の某居酒屋に集まりました。
能登半島の新鮮な魚介類が売りのお店。
特に期待はしていなかったのですが、鮮度抜群、料理の腕抜群、値段はリーズナブル。
どのお料理もとっても素晴らしかったです。
ワインはお店のおすすめ、イタリア・マルケ州のトレビアーノ。
他のワインが濃厚系と思われて、ちょっと魚介にはどうかな?だったので、ずうっとこのワインで通しました。
何本飲んだんだろう?
いや、よく飲み、よく食べ、よくしゃべりましたよ。
昔の仲間はいいですね。
気がつけば、もうこんな時間。
ドッボーッン!
Dec. 2
I joined to some Bonenkai, which is a year-end-party, with my old friends.
The restaurant cooks very fresh seafood dishes.
Every dishes were excellent.
I chose a bottles of Italy white wine made from Trebbiano in Marche.
We kept to drink this white wine only.
How many bottles we opened?
We drank a lot, ate a lot talked a lot.
I love the old friends.
Thank you!
Doobooon!!