主食は湯豆腐

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今日は日中、20度を超えるポカポカ陽気。

日曜日ですが、溜まった事務仕事をなんとか片付けました。

 

 

今日の料理

湯豆腐

 

 

鰻の炊き込みご飯

 

 

 

我が家の最近の主食は湯豆腐です。

 

 

本日のワイン

 

 

オリオル・ロッセール ロゼ NV 1,780円

スペイン・ペネデス産のピノ・ノワールとガルナッチャで仕込まれたオーガニック スパークリングワイン。

熟練の職人の手による動瓶作業を経て造られたクラフト系カーヴァです。

きめ細やかな泡、赤い果実の風味と綺麗な酸。

とても口当たりが良くて、飲みが進みます。

なんとも言えぬ繊細で上品な味わいです。

美味しいですね。美味しいですね。

鰻ご飯にもよく合いました。

 

 

 

Mar. 2

Today, during the day, it is sunny and sunny with more than 20 degrees.

It’s Sunday, but I managed to get rid of the accumulated office work.

 

 

Today’s Dish

Yutofu

 

Cooked Eel Rice

 

Our family’s staple food these days is tofu.

 

 

Wine of the Day

Oriol Rossell Rose NV 1,780 yen

It is an organic sparkling wine made from Pinot Noir and Garnacha grown in Penedes, Spain.

It is a craft cava made through the work of moving bottles by skilled craftsmen.

I felt fine babbles, red fruits flavor and beautiful acidity.

It is very palatable and makes me drink more.

It has an indescribably delicate and elegant taste.

Delicious, isn’t it? Delicious, isn’t it?

It also went well with eel rice.