新宿でハシゴ酒

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休肝日

 

 

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今日はメルシャン時代の同僚とプライベートな飲み会。

 

 

 

1軒目は、新宿のディープな居酒屋で、生ビールとホッピー。

 

 

このお店の料理は何を頼んでも旨いです。

 

 

 

ここ、私のお気に入り。

 

 

2軒目は、三丁目の老舗のバー。元同僚の行きつけのお店です。

アイラモルトをロックで頂きました。

話に夢中で画像無し。

 

 

元同僚と別れて、最後は新宿駅東口の銘店、ベルクさんでマルキドボーラン・シャルドネと、シャトー・フォングラーヴ・ルージュ。

 

 

 

ベルクさんに来たのは本当に久しぶり。もう20年以上リラックスワインを扱って頂いています。本当にありがたいことです。

 

 

私の並びのお一人さま、3人、みんなマルキドボーランを飲んでます。

嬉しいです。話しかけたかったけど、我慢しました。

 

 

今夜は久しぶりにハシゴ酒。

ああ、飲んだ、飲んだ。

 

 

 

Jan. 27

No Wine Day

 

 

Jan. 28

Today, I had a private drinking party with a colleague from my Mercian days.

The first place was a deep izakaya in Shinjuku, we drank draft beer and hoppy.

The food at this restaurant is delicious no matter what you order.

Here, my favorite.

 

 

The second place was a long-established bar on Shinjuku 3-chome.

It is a favorite bar of a former colleague.

I tasted Islay malt on the rocks.

I forgot to take a photo.

 

 

After parting ways with my former colleagues, I finally went to Berg, a famous bar at the east exit of Shinjuku Station, where I had Marquis de Beau Rond Chardonnay and Chateau Fongrave Rouge.

It’s been a really long time since I’ve been to Berg.

They have been dealing with Relax Wine for more than 20 years.

I’m really grateful for that.

 

Persons in my line, three people, all of them drank Marquis de Beau Rond.

I am delighted. I wanted to talk to him, but I held back.

 

 

Tonight, for the first time in a long time, I have a ladder drink.

Oh, drank, drank.