今年はかなり元気です

4/29

庭のカベルネですが幹を大幅に剪定した結果、今年はかなり元気です。

 

 

ツボミも大きくなってきました。

 

 

まだ病気も出ていないようです。

 

 

さて、今夜は焼肉にしました。

 

 

富山産のホタルイカも頂きました。

 

 

美味しかったです。

 

今日は、神戸レゼルバの経過観測です。

無濾過のシャルドネも、カベルネのクレレも間違いなく品質が向上してきたと思います。

 

 

余計な添加物を排除したピュアなワインは、やっぱり美味しいです。

いいぞ!

 

 

 

Arp. 29

The vine of Cabernet in my garden has been growing fast.

The buds have become bigger.

 

I had a Yakiniku BBQ dinner today.

 

I also had some sashimi, too.

 

Very good!

 

I tried the quality confirmation for Kobe Reserva.

 

Both Cabernet Rose and Chardonnay non-filtration were very good.

The quality has become better by the mature, I think.

 

Very good!