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休肝日
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今日は横浜に出かけ、横浜NEWoManの蕎麦蘇枋で夕食です。
5,000円の蕎麦懐石のコース料理を頂きました。
これが、とても、とても美味しい。
新鮮な素材と、丁寧な調理。
このお値段で、このクオリティーは驚きです。
期待以上のお料理の数々。
お造りは、ツマも美味しい。
胡桃タレでいただく蕎麦は、有名なお蕎麦屋さんに負けていません。
ワインはハウスワインの、オーストラリアのウォーターホール・クリーク ブラン・ド・ブランでスタート。
これホントにピュアな泡です。
ワインリストに、なんと山崎ワイナリーのバッカス2019がありました。
久しぶりに飲みましたが、すごくおいしいです。
透き通った果実味と、ほのかな甘みが新鮮です。
胡桃タレでいただくお蕎麦と最高のペアリングでした。
いや、いや、良いお店を見つけました。
また、来なくちゃ、ですね。
Arp. 6
No Wine Day
Arp. 7
I went to Yokohama in the evening and had a Soba-Kaiseki dinner at Sobo in NEWoMan Yokohama.
I didn’t expected the dinner so much.
However, It was a great dinner.
Every dish was outstandingly nice.
At first, I tasted a glass of sparkling wine.
Then I found Yamazaki Winery Bacchus 2019 on the wine list there.
It is my favorite wine made from 100% Bacchus grown in Mikasa Hokkaido.
The pure and charming taste and flavor was very good for the soba dinner today.
I enjoyed the dinner tonight very, very much.
The charge was very reasonable.
I will come here again!