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休肝日
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今夜は、新百合ヶ丘の “さとう” さんでお寿司です。

ワタシの最近の生活の中で、最も楽しみな時間のひとつ。

お刺身、最高です。

地元産の栗の天ぷら、初めて食べました。


お寿司も最高。美味しすぎます。

ワインはキザンの赤と白を持ち込みました。
お寿司にこれ以上合うワインをワタシは知りません。

至福のひと時です。
勢いついて、今日はもう一軒。
すぐ近くにある川崎の蔵邸ワイナリー山田さんが経営するワインバー “ Lilly’s by promety” に伺いました。

山田さん、いましたよ。

ワインリストにない蔵邸ワイナリーのペティアンをいただきました。
すっきりとした辛口、香り豊かでふくよか。
とても美味しいペティアンでした。

山田さん、ご馳走さまでした。
引き続き、よろしくお願いします。
Jan. 26
No Wine Day
Jan. 27
I went to Shin-Yurigaoka and had a nice sushi-dinner at Sato.
The dinner at Sato is one of my happiest times recently.
I enjoyed the dinner very, very much.
I brought a bottle of Kizan white wine and red wine today.
Both of them were excellent.
I don’t know any wine which is better for sushi than these Kizan red & white.
It was the happiest dinner for me.
Then I visited to “Lilly’s by promety”, which is a nice wine bar near Sato.
The wine bar is owned by Kuratei Winery in Kawasaki.
Mr. Yamada, who is the owner of the winery and wine bar, welcomed me.
I enjoyed his sparkling wine and cooking.
Thank you very much!!


