どうぞ良いお年をお迎えください

12/31

この日記は翌日に前の日の出来事を書いていますが、大晦日だけは翌年に日記を残すのがいやなので当日に書いています。

 

 

息子夫婦は、慌ただしく今日のうちに大阪に帰るので、一日早くおせち料理をいただきました。

 

 

daimajoさま、左手首骨折でお料理が出来ないので、今年は初めてワタシが担当。

生協で買った料理を並べるだけですが、お雑煮は一昨日から出汁をとりました。

 

 

幸い上手にできました。

 

 

今夜はdaimajoさまと二人でスキヤキです。

ワインは何を飲むか、まだ決めていません。

 

 

今年も一年間、ペログビワイン日記をお読みいただきありがとうございました。

どうぞ良いお年をお迎えください。

 

 

Dec. 31

I always write this diary on the day after today.

Only on New Year’s Eve, I write it on time because I don’t want to write a last year thing on the New Year.

 

Because my son and his wife will go back to Osaka today, we had “Osechi”, which is a traditional New Year’s dishes.

 

I cooked all dishes.

I think I did a good job.

 

I will have a Sukiyaki dinner tonight.

I haven’t decided which wine I will taste.

 

With my very best wishes for the New Year!