九州出張3日目、最終日

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九州出張3日目、最終日。

 

ホテルの部屋から阿蘇連山の朝焼けが、とてもキレイに見えました。

 

 

東京に戻ります。

 

 

空港のレストランで、熊本名物の太平燕(タイピーエン)を食べました。

 

 

これ、美味しいんです。病みつきになる味ですね。

 

 

 

無事、東京に戻りました。

 

 

羽田空港のロビーは、またガラガラに逆もどり。

うーむ、これからどうなることやら。

 

今日は休肝日。

 

Jan. 19

It was the third day in Kyushu, the last day in the business trip.

 

I saw a beautiful morning sky from my hotel room.

 

I would go back to Tokyo.

 

I had a Tai-pi-yen, a popular local noodle in Kumamoto, at the airport restaurant.

 

I like the noodle very much!

 

I arrived at Tokyo Airport safety.

The airport lounge was almost vacant.

Covid-19 is spreading again.

Ummm…