5/18
本日、某所で会食。
諸事情により、日記はスキップします。
5/19
休肝日
5/20
地元のワイン仲間にご招待をいただき、プライヴェートな食事会に参加しました。
お招きいただいた方は、フレンチのシェフ。
素晴らしいお料理に感激。
牛ホホ肉の煮込みは、文字通り絶品。
今まで食べた牛ホホ肉の中でも、一番おいしいと思いました。
聞けば、赤ワインソースは15年間もワインを注ぎ足しながら使ってるそうです。
凄すぎます。
ワインは、トランカデスとチェイス・ザ・グレープ シュナブラン他。
昼から始めた食事会、気が付けば夕方。
今日は素晴らしい食事会にお招きいただき、感謝感激です。
ありがとうございました!
May 18
I had a some business dinner.
I skipped the diary today due to various reasons.
May 19
No Wine Day
May 20
I was invited to some private wine party from my local wine friend.
He is a chef of French cuisine.
All of the guests enjoyed his excellent cooking very much.
Especially, I was moved by “Braised Beef Cheeks in Red Wine” so much.
It was my best “Braised Beef Cheeks” in my life.
The red wine sauce has kept for 15 years topping up new wine bit by bit.
Amazing!
We tasted several bottles included my Trancadis and Chase the Grape Chenin Blanc.
They were very nice, too.
I enjoyed the party very much.
Thank you very much for the invitation.