横浜NEWoManの蕎麦蘇枋で夕食

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休肝日

 

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今日は横浜に出かけ、横浜NEWoManの蕎麦蘇枋で夕食です。

 

 

5,000円の蕎麦懐石のコース料理を頂きました。

 

 

これが、とても、とても美味しい。

新鮮な素材と、丁寧な調理。

 

 

このお値段で、このクオリティーは驚きです。

期待以上のお料理の数々。

お造りは、ツマも美味しい。

 

 

胡桃タレでいただく蕎麦は、有名なお蕎麦屋さんに負けていません。

 

 

ワインはハウスワインの、オーストラリアのウォーターホール・クリーク ブラン・ド・ブランでスタート。

 

 

これホントにピュアな泡です。

 

ワインリストに、なんと山崎ワイナリーのバッカス2019がありました。

久しぶりに飲みましたが、すごくおいしいです。

 

 

 

透き通った果実味と、ほのかな甘みが新鮮です。

胡桃タレでいただくお蕎麦と最高のペアリングでした。

 

 

いや、いや、良いお店を見つけました。

また、来なくちゃ、ですね。

 

 

Arp. 6

No Wine Day

 

 

Arp. 7

I went to Yokohama in the evening and had a Soba-Kaiseki dinner at Sobo in NEWoMan Yokohama.

 

I didn’t expected the dinner so much.

 

However, It was a great dinner.

 

Every dish was outstandingly nice.

 

At first, I tasted a glass of sparkling wine.

 

Then I found Yamazaki Winery Bacchus 2019 on the wine list there.

It is my favorite wine made from 100% Bacchus grown in Mikasa Hokkaido.

 

The pure and charming taste and flavor was very good for the soba dinner today.

 

I enjoyed the dinner tonight very, very much.

The charge was very reasonable.

I will come here again!