3/23
休肝日
3/24
ランチにおとといの手巻き寿司で残ったお刺身で、シーフードパスタを作りました。
残ったお刺身は昨夜も食べたのですが、それでもまだ食べきれなかったのです。
パスタ、大変おいしゅうございました。
さて、今日はDHLで届いた開発中の新商品の最終試飲です。
オリジナルワインの開発は久しぶりで、ここまで「あーでもない、こーでもない、」と散々ワイナリーとやりあってきたので感慨深いものがあります。
極めて良い出来だと思われます。とてもピュアでナチュラルな味わい。
すごく美味しいです。
daimajoさまがお料理したお総菜にもとても良くあいました。
はい決定、これでいきましょう。
Mar. 23
No Wine Day
Mar. 24
I cooked a seafood pasta by the sashimi leftover the day before yesterday.
Actually, I had the sashimi last night but I couldn’t eat them all.
The pasta was so delicious!
At the dinner, I tried to the final tasting for some brand-new wine received by DHL.
They were very good.
I think it is an outstanding quality in the class.
All of them were very good for the cooks today by daimajo-sama.
It’s Green-Light!