1/1
新年あけましておめでとうございます。
このペログビワイン日記も、今年でついに20年目に入りました。
我ながらよく続いたものです。
さて、ここ何年か元旦のワタシの行動は、お決まりのルーティン化しております。
まずは、daimajoさまの気合の入ったおせち料理で新年がスタート。
今年の一本目は、余市ドメーヌ・YUI T2 ポートランド 2018。
豊かな果実味とフレッシュな酸。美味しいです。
鎌倉の長谷寺へ初詣。
この画像、毎年変わりません。
鎌倉、江ノ電の線路沿いのお洒落なレストランで早い夕食。
ラングドックのビオワイン、とても美味しい。
ほうれん草とサーモンのピザも美味しかったです。
最後は、小町通り路地裏のワインバー“ binot ” で自然派ワイン。
5年連続で元旦の訪問でした。
最近、こっち系のワインが美味しく感じられるのは歳のせい?
皆さん、今年もどうぞよろしくお願いいたします。
Jan. 1
A Happy New Year!
Daimajo-sama cooked “Osechi”, which is a traditional New Year’s dishes, as well.
Then I visited to Hase Temple in Kamakura.
It’s my annual event in every New Year.
It was so fine day today.
Then I moved to Kamakura City.
I had an early dinner at AWkitchen Garden, a nice Italian restaurant, as same as last year.
I tasted a bottle of Languedoc bio white wine.
Then I went to Binot, a nice wine bar near Kamakura Station.
I tasted several glasses of bio wine, too.
They were very tasty!
It was so nice the first day in New Year.
Thank you very much!